Tuca nu isi mai gaseste locul

Tuca a fost la vremea lui un jurnalist considerat bun. Era bun la facut talk-show-uri si de a ridica Jurnalul cu loganuri si Bingo. Dupa care a picat intr-un con de umbra o buna bucata de vreme. A incercat sa revina cu un talk-show dar nu era decat o umbra a ceea ce a fost odata, si ca atare a dat chix. In noua organizare a transferului de informatii Tuca pur si simplu nu isi mai gaseste locul. Aproape nimeni nu mai citeste presa scrisa decat poate ziarele de scandal si de sport intre 2 statii de metrou sau de autobuz, si ca atare nimeni nu il mai baga in seama pe Tuca, deoarece Tuca, daca nu stiati inca, se zbate la JN. Omul a ajuns de la un ziarist cunoscut si cu credibilitate, un nimeni absolut, un necunoscut. Oamenii au inceput sa se informeze de pe internet, cauta pe site-uri diverse stiri si informatii, isi dau cu parerea, comenteaza. Tuca nu a reusit sa inteleaga ce vor oamenii de la presa, nu a inteles ca e depasit si e timpul sa se retraga, nu a inteles ca un blogger uneori poate sa faca de ras un trust intreg, nu a inteles ca omul normal vrea mai mult de la presa, si ca atare a inceput sa se simta frustrat. A inceput sa simta ca nimeni nu il mai iubeste, a inceput sa se simta singur si abandonat, si nu in ultimul rand a inceput sa observe cum ii cam fug banii din buzunare spre online. Asa ca omul a inceput sa debiteze aberatii, aberatii despre care puteti citi mai multe aici si aici.

Reclame

3 răspunsuri to “Tuca nu isi mai gaseste locul”

  1. Tuca, un penibil trist. M-am crucit cat de prost poate sa scrie, a folosit in editorialul acele un singur punct, la final. Ridicol.

  2. Nu a lasat un punct la final, a lasat 3 puncte. La final. Probabil ca vroia sa mai continue propozitia respectiva, dar i s-a terminat hartia alocata. Daca scria online omu’ poate ne trezeam ca depasea 2 recorduri monidale: Pentru cea mai lunga pagina de internet si pentru cea mai lunga propozitie scrisa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: